Cautare

62276 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (6.77 secunde)
*Prea ieftine pentru a mai ramane loc de calitate Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor (ARCC) a declarat ca peste 90% dintre marfurile falsificate care intra pe piata autohtona provin din China.
Specialistii agricoli vor deveni personal contractual Bazandu-se pe ideea descentralizarii, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a initiat proiectul de lege privind Camerele Agricole. Pe aceasta tema, ministerul organizeaza seminare cu reprezentantii din teritoriu pentru a implementa o noua structura care va afecta sau va dinamiza activitatea tuturor institutiilor apartinatoare.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. Asta pentru a acoperi intr-o oarecare masura deficienta de care se fac raspunzatoare firmele ce refuza sa-si specializeze personalul.
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
PNL a anuntat, in urma sedintei Delegatiei Permanente, o parte dintre candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna. Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet. Celelalte candidaturi urmeaza a fi stabilite in perioada imediat urmatoare.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput ample verificari la benzinariile bihorene, potrivit unei tematici trasate de conducerea GF Centrala. Cele mai multe probleme au fost descoperite, in ultima saptamana, la benzinariile private care nu apartin marilor companii de profil si care se zbat sa ramana pe piata.
Democratii bihoreni au impartit locuitorii judetului in trei categorii: ... "Cine nu voteaza nu conteaza", pare sa fie noul slogan al PD Bihor.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. Il puteti gasi si la targul traditional organizat in Piata Amzei si la targul Indagra de la Romexpo. ... Avem palinca Tramuta de pruna, de mar care merg foarte bine!
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Proiectul votului uninominal pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, intr-un singur tur de scrutin, nu este pe placul tuturor partidelor politice din Bihor.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, reprezentantii PDL Bihor sustineau ca, in mod ilegal, contracandidatii lor din PNL si cei din UDMR s-au impartit colegiile, creandu-si prin acest lucru un avantaj, mai nou, acestia au ajuns la concluzia ca alegerile uninominale vor fi o loterie.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au raportat, in fiecare luna, nereguli si amenzi la producatorii din panificatie, in special neinregistrari in contabilitate, adica nefiscalizarea intregii productii. Desi unele amenzi au fost destul de consistente, mai exista producatori care continua aceasta practica.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe verificari privind modul de aprovizionare si comercializare la mai multe societati care se ocupa de prelucrarea si valorificarea metalelor pretioase.
Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri, la hotelul Dacia-Continental, a doua editie a conferintei "Turismul romanesc actual si in perspectiva". Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Membrii Filialei Bihor a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania au marcat, ieri, la sediul institutiei cea de a VI-a editie a "Zilei Nationale a Contabilului Roman", sarbatoare care a fost organizata la toate filialele din tara.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
google-analytics.com